Bakkelund Bed&Breakfast, Dalsgaardsvej 2, Sønderby, 4791 Borre

BAKKELUND BED&BREAKFAST

Kendt og naturskønt beliggende og yderst velfungerende Bed&Breakfast på eftertragtede Østmøn imellem Elmelunde og Borre direkte til og med udsigt ud over markerne, Hjelm Bugt og Østersøen. Der er ikke langt til Råbylille Strand, Klintholm Havn, Møn's Klint, Klinteskoven, Liselund Slotspark, og hyggelige Stege.


Hovedhuset til egen-beboelse er på 237 kvm. og så er her derudover i alt 864 kvm. fordelt i de øvrige 3 længer og værelsesbygning med spisestuer, festsale, gode køkken- og toiletforhold, og 9 hotelværelser med hver deres eget toilet- og badeværelse, egne terrasser og plads til 2+2 personer i hver af dem, samt ladebygning med plads til alt det nødvendige for driften af dette skønne og idylliske sted. Der er i flere af længerne diverse udvidelses- og optimeringsmuligheder, således at der efter indretning heraf vil kunne være flere værelser til udlejning, endnu større mulighed for afholdelse af fester, kurser eller andre typer arrangementer, og café- og gårdsalgs-drift.


Gæsterne er alt fra den enlige, parret, parret med barn/børn, familie- eller firmafester, firma-arrangementer, grupper af vandrere, der går Camønoen, ferierende, og motionerende cyklister, fiskere og Dark Sky-kiggere mv.


Grunden er 10.440 kvm. og består udover ejendommene af store naturskønne græsarealer, haver, terrasser, gårdhave og parkeringsareal.


Her er muligheden for at drømmen om at kunne "bo på landet, arbejde hjemme, og dét med stor kontaktflade, og samtidig være der for børnene", kan udleves. Se mere på www.bakkelund-bb.dk